Better Magazine
Travel Better

3 resorturi adults-only în care hainele sunt inutile

Când vine vorba despre vacanțe, fiecare bărbat se gândește măcar o dată în viața lui cum ar fi să-și petreacă măcar o săptămână într-un resort adults-only. Cei din industria turismului știu foarte bine la ce se gândesc bărbații, așa încât în întreaga lume au apărut de mult hoteluri și resorturi destinate celor care au nevoie de libertate din toate punctele de vedere. Exemplele de resorturi adults-only de mai jos nu sunt recunoscute doar pentru faptul că aici își pot petrece vacanțele doar cei trecuți de o anumită vârstă, cât mai ales pentru ideea că, odată intrat în incintele lor, hainele devin opționale, dacă nu… inutile. Practic, o invitație la relaxare, la destindere și la… obrăznicie.

Temptation Cancun Resort, Mexic

Temptation Cancun. Acest resort în stil european dispune de 430 de camere și apartamente, al căror design aparține celebrului Karim Rashid, și care sunt gata să ia ochii oaspeților, într-o paletă variată de culori-neon. Temptation Cancun e poziționat pe zona caraibiană a Mexicului și este un complex topless, care-și avertizează vizitatorii încă de pe propriul website: „Uneori, prietenii noștri s-ar putea să se lase purtați de val și să renunțe la haine”. Iar activitățile propuse chiar îndeamnă către asta: Wild Tequila Volleyball, Belly Flop, Daring Darts.

Ziua săptămânii dictează tema distracției din noaptea respectivă, lăsându-ți libertatea să alegi dacă să participi la Bedtime Bash, MexFest, Heaven and Hell, Lingerie Lounge, Throwback Thursday, White Night sau Let it glow. Oferta gastronomică nu e nici ea mai prejos. Poți savura delicioasele fripturi argentiniene și braziliene la restaurantul Affair Grill, fructele de mare la Raw sau mâncare mexicană la Amores. Localul She e considerat un „restaurant afrodisiac” (orice ar însemna asta…) dar, totuși, ca să iei masa în oricare dintre restaurante trebuie să fii îmbrăcat, întru respectarea normelor sanitare. Fără droguri, fără sex în locuri publice și fără fotografii – acestea sunt alte trei reguli importante ale resortului.

Desire Riviera Maya Resort and Spa în Cancun, Mexic

Desire Riviera Maya e un complex exclusiv pentru cupluri, în care acestea se pot caza în camere cu decoruri inspirate de Kamasutra, având la dispoziție o plajă privată, pentru nudiști. Îți poți petrece ziua la piscină sau în jacuzzi-ul aflat pe acoperiș. Poți explora resortul în costumul lui Adam (sau al Evei, după caz) sau pur și simplu îi poți privi pe alții cum fac acest lucru, îndreptându-se către Sin Room – Camera Păcatelor destinată, evident, sexului.

Unii oaspeți preferă să facă aerobic acvatic, să joace volei, să practice yoga, să danseze sau să se joace. Nopțile tematice nu sunt mai puțin atractive, ba dimpotrivă – oferă activități precum Sexy Safari sau babes of Burlesque (cu tentă BDSM). Un resort de clasă, cu prețuri pe măsură.

Hedonism II în Negril, Jamaica

Hedonism II este resortul jamaican numărul 1 atunci când vine vorba de vacanțe fără haine. Practic, după cum se auto-definește, este „un paradis all-inclusive, locul în care îți poți transpune fanteziile în realitate”. Nu e de mirare că acest complex de patru stele e vizat de… hedoniștii din întreaga lume, care caută un loc de joacă lipsit de inhibiții.

Website-ul resortului îți încurajează oaspeții să fie „cât de delicați sau de sălbatici” au chef de fie, dar, în același timp, există un set de reguli ce trebuie respectate în incinta complexului, una dintre ele fiind aceea că… „trebuie să știi că pe plaja hotelului trebuie să practici nudismul și ți se acordă 10 minute pentru a te dezbrăca și a fi în concordanță cu ceilalți amatori de soare”.

Camerele au vedere la mare sau la grădină, dispun de oglinzi pe tavan și săli de baie cu pereți de sticlă. Când obosești de activitățile pe care se presupune că le desfășori în cameră, te așteaptă mutle alte în complex, precum Romping Show Playroom, un spațiu în care „descoperi și te redescoperi într-un mediu sigur, în care nu te judecă nimeni”. Numit după un dans popular jamaican, în acest loc trebuie să fii gata să-ți faci noi prieteni de joacă. De asemenea, nopțile tematice fac deliciul complexului, fiecare cu atracțiile ei, între care concursul Miss BumDelicious, în care e lesne de dedus ce trebuie să apreciezi.

Citește și despre

Cocoa treat

Better Man

Las Vegas Cosmopolitan: in the name of Luxury

Better Man

7 vacanțe de lux extrem de accesibile

Better Man

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token