Better Magazine
Image default
Travel Better

7 vacanțe de lux extrem de accesibile

Planificarea unei vacanțe nu e fost niciodată o sarcină ușoară, în special când e vorba despre un buget limitat. Dar luxul nu e musai să însemne lucruri exorbitant de scumpe. Din cauza pandemiei, trăim vremuri bizare, în care mijloacele de deplasare ne sunt limitate. Dar, la un moment dat, se va termina și cu acest lucru și atunci vom putea să ne gândim în voie la o vacanță de lux fără să fim nevoiți să spargem o bancă pentru asta. În cele ce urmează, ai 7 idei pentru 7 vacanțe de lux extrem de accesibile:

Cere orice, oricând, în Costa Rica

W Hotel, Costa Rica
W Hotel, Costa Rica

Dacă vrei să te reconectezi cu natura și, în același timp, să te „îngrijească” cineva cu cea mai mare atenție, W Hotel din Guanacaste, Costa Rica, e alegerea perfectă. Tratamentele de la spa-ul hotelului sau relaxarea pe plaja privată a acestuia sunt doar două dintre argumentele oferite în acest sens. Hotelul dispune de un serviciu premium, denumit Whatever/Whenever, prin care poți cere la recepție absolut orice-ți dorești, iar ei vor face tot ce le stă în putință să-ți îndeplinească doleanța. Și totul, pentru doar 250 $ pe noapte.

Stai într-un castel din Franța

Chateau de La Chambre
Chateau de La Chambre

Există unele proprietăți listate pe Airbnb, cum ar fi casa lui Kylie Jenner din Turks and Caicos, care a costat 50 de milioane de dolari, care nu pot fi accesate decât de către cei care sunt foarte înstăriți. Dar aceste site-uri ascund și adevărate diamante, pretabile pentru călătorii cu bugete mult mai reduse. De exemplu, în Franța, îți poți împlini visurile „roiale” cazându-te în Chateau de La Chambre, un castel cu trei dormitoare și piscină, pentru doar 77 $ pe noapte.

O escapadă columbiană ieftină

Hotel Conrad Cartagena
Hotel Conrad Cartagena

Portul columbian Cartagena pare a fi pe lista cu dorințe de călătorie a multora. Cea mai bună variantă pentru a te caza aici este hotelul Conrad Cartagena. Prețul camerelor începe de la 131 $ de persoană / noapte, în care intră și fabuloasele priveliști pe care le vei avea asupra Mării Caraibelor. Desigur, însă, hotelul de 5 stele are incluse câte-n lună și-n stele, de la spa-ul de lux la terenul de golf cu 18 găuri, de la piscinele aflate chiar pe plajă la numeroasele restaurante de fine dining.

Dar es Salaam, nu Zanzibar

Hotelul Ramada by Wyndham
Hotelul Ramada by Wyndham

Turiștii iau cu asalt Zanzibarul, o destinație care, ce-i drept, are mutle de oferit, inclusiv o pleiadă de hoteluri de lux. Ia în calcul, însă, că poți avea o experiență similară, la un preț mult mai atractiv, în Tanzania continentală. Hotelul Ramada by Wyndham, din Dar es Salaam, aflat pe plaja Jangwani, oferă cazări la prețuri în jur de 150 $ pe noapte. E un chilipir de 5 stele, care-ți dă ocazia să te bucuri de valurile Oceanului Indian, dar și de magia unui oraș african autentic.

Plutește relaxat în apele Filipinelor

Aquascape, Filipine
Aquascape, Filipine

Relaxează-te vreme de câteva zile în mijlocul unui lac pitoresc la doar două ore de Manila, capitala Filipinelor. La prețul de 200 $ / noapte, Aquascape închiriază o vilă pentru șase persoane, care plutește pe apă, dar care dispune de toate dotările moderne, cu mini bar, bucătărie și living incluse.

Coasta Amalfi pentru… la dolce vita

Hotel Convento di Amalfi
Hotel Convento di Amalfi

Pe superba Coasta Amalfi din Italia ai un diamant de cinci stele – un hotel amenajat într-o mânăstire de secol 13, de unde peisajele asupra Costierei îți vor tăia răsuflarea. Aproape fiecare cameră beneficiază de ele, din moment ce hotelul e cocoțat pe stânci, dar la o distanță de doar 5 minute de centrul localității Amalfi.

Desfătare în jungla mexicană

Ahau Tulum
Ahau Tulum, Mexic

Mexicul are o mulțime de hoteluri all-inclusive, în stațiuni de vis, din Acapulco sau Cancun. Dar ce-ar fi să optezi pentru o cazare în junglă, mai exact la Ahau Tulum. Aici te așteaptă câteva bungalowuri în stil balinez, pe care le poți închiria pentru mai puțin de 100 $ pe noapte în sezonul de iarnă. Vei avea parte de cele mai bune poze pentru Instagram, dar și de alte activități de top, între care cursuri de yoga și sporturi acvatice.

Citește și: Top 7 cele mai exclusiviste hoteluri de lux din Dubai

Citește și despre

Las Vegas Cosmopolitan: in the name of Luxury

Better Man

Fii regele cavernelor, la Kelebek Special Cave Hotel din Cappadocia!

Better Man

A paradise in Goa island: Diwa Club

Better Man

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token