Better Magazine
Apple HomePod Mini
Play Better

Apple HomePod Mini, acest pitic uriaș

Cei care adoră produsele Apple au un nou motiv de bucurie: s-a lansat Apple HomePod Mini, o boxă inteligentă, mică, dar foarte potentă, un fel de bombă fonică, având în vedere calitățile ei.

Doar 8 cm înălțime pentru un sunet surround cu tonuri complete și detaliate. Apple HomePod Mini are un look elegant, de culoare albă, difuzorul fiind înfășurat într-o țesătură perfectă, fără sudură. Poți comunica prin comenzi vocale, așa încât HomePod Mini preia apelurile telefonice de pe iPhone (apropo, e compatibil cu modele peste iPhone 6s inclusiv), te delectează cu muzica de pe Mac sau duce sunetul de pe Apple TV la nivelul următor.

Apple HomePod Mini

Desigur, Siri, asistentul inteligent bun la toate, așează HomePod Mini în centrul atenției, fiind gata să preia orice comandă, fie că e vorba de controlul asupra accesoriilor smart din locuință sau doar de ascultarea unei anume melodii preferate. Siri recunoaște vocile a până la șase membri diferiți ai familiei pe HomePod Mini și poate realiza experiențe personalizate pentru fiecare dintre aceștia.

Una peste alta, pe lângă multe integrări pe care le poți face cu HomePod Mini, Apple susține că difuzorul funcționează precum „creierul unei locuințe inteligente”, punând în prim-plan „securitatea și confidențialitatea”, informațiile personale rămânând în deplină siguranță odată cu utilizarea lui.

În România poți cumpăra Apple HomePod Mini la prețul de 600 lei.

Foto: Apple.com

Citește și despre

Back to the flip: Samsung Leader 8

Better Man

A homage to your ears: Bang & Olufsen BeoLab 50 Loudspeaker

Better Man

Spot, the world’s scariest robot, is now for sale

Better Man

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token