Better Magazine
Belmond Hotel Splendido
Travel Better

Ciao, bello! Belmond Hotel Splendido, din Portofino, Italia

Belmond Hotel Splendido și Belmond Splendido Mare sunt două dintre cele mai bune hoteluri din Portofino, șarmantul fost sătuc de pescari atât de adulat de către vedetele vremurilor trecute, prezente și viitoare. Belmond Hotel Splendido, orientat către golful în care sunt ancorate zeci de iahturi și Belmond Splendido Mare, din imediata apropiere a celebrei Piazzetta, de lângă chei.

Belmond Hotel Splendido

Vom vorbi aici despre primul, adică despre Belmond Hotel Splendido, aflat la 45 de minute de aeroportul internațional din Genova (37 km).

Belmond Hotel Splendido din Portofino oferă 67 camere cu vederi panoramice asupra oceanului, dar și cu vedere la grădină. Toate sunt dotate cu mobilier rafinat, iar apartamentele dispun, pe lângă terase sau balcoane, de loje din marmură.

Belmond Hotel Splendido

Un microbuz face transfer gratuit între cele două hoteluri, la Belmond Splendido Mare ai o piscină cu apă de mare, încălzită, terasă și un spa cu saună și un centru de frumusețe.

Hotelul oferă trei locuri în care poți lua masa, pentru a savura delicatesele liguriene, micul dejun fiind inclus în prețul camerei. Oaspeții pot opta pentru restaurantul La Terrazza, cu vedere la port, acolo unde cina se transformă într-unul dintre cele mai glam experiențe europene.

Citește și despre

Paradise is here: Maafushivaru Resort in Maldives

betmag

Top 7 cele mai exclusiviste hoteluri de lux din Dubai

Better Man

Elegantissimo

betmag

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token