Better Magazine
Travel Better

Hong Kong-ul e mai spectaculos văzut din Ritz-Carlton Hotel

Hong Kong. Inima financiară a Asiei. Ritz-Carlton din Hong Kong. Spa de clasă mondială, terasă pe acoperiș, specialități culinare, priveliști ucigătoare. Aplauze furtunoase.

Ferrari, Mercedes, Rolls Royce… și lista poate continua. Automobile de lux parcate în fața intrării de la Ritz-Carlton Hong Kong. În lobby, elemente spectaculoase de design întâmpină oaspeții. O lume a eleganței și a bunului gust.

Ritz-Carlton din Hong Kong
ritz-carlton hong kong

Urcă-te în limuzina hotelului Ritz-Carlton din Hong Kong, care te așteaptă la aeroport, stai pe spate și relaxează-te. Pe drumul spre hotel poți rezolva chestiuni de business grație wi-fi-ului de la bord. Tehnologia te acaparează încă dinainte de a păși în hotel.

Aflate între etajele 102 și 118 ale turnului Worldwide Commerce Center, toate cele 312 camere ale hotelului Ritz-Carlton livrează priveliștea portului Victoria, a insulei Hong Kong. Patru tipuri speciale de de camere – Deluxe Harbor, apartamentele Grand Harbor, apartamentul Ritz-Carlton Suite și camerele Ritz-Carlton Club – cu intrare în panoramicul Ritz-Carlton Club Lounge sunt disponibile pentru cei cu gusturi și mai rafinate.

Ritz-Carlton din Hong Kong
Ritz-Carlton din Hong Kong

Șase restaurante, priveliști fără egal, lux debordant – nu ar fi de mirare să te trezești că ți-ai petrecut toată perioada șederii în Hong Kong în interiorul hotelului. Sunt șanse mari ca la revenirea în Hong Kong să te cazezi tot la Ritz-Carlton. Pentru că îți place viața la maxim.

Foto: Ritz-Carlton Hotel Hong Kong


Citește și despre

Las Vegas Cosmopolitan: in the name of Luxury

Better Man

Ciao, bello! Belmond Hotel Splendido, din Portofino, Italia

Better Man

Don’t lose the chance to enjoy Downton Abbey’s Highclere Castle

Better Man

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token