Better Magazine
Sea Palace Floating Resort
Sea Palace Floating Resort / Foto: menafn.com
Better Living

Hotelul plutitor Sea Palace Floating Resort, noua senzație din Dubai Marina

Dacă din punct de vedere geografic, Dubaiul este, practic, un emirat ridicat în plin deșert, privind lucrurile care s-au realizat aici vedem că avem de-a face cu unele dintre cele mai uimitoare construcții de pe Terra.

În Dubai se află cea mai mare fântână din lume (1300 mp). Expoziția florală Expo 2020 Lake a sucit mințile tuturor, mega-resortul în valoare de 5 miliarde de euro care se va construi pe șase insule tematice e pe drum. Asta ca să ne referim doar la cele mai recente.

Sea Palace Floating Resort, noua minune din Dubai

Din aceeași categorie face parte și noul hotel plutitor Sea Palace Floating Resort, construit în apele Marinei Dubai, într-o zonă rezidențială cunoscută sub numele de The Beach at JBR – un complex de agrement cu restaurante de lux și porțiuni elegante de plajă. Acum, se va alătura peisajului acest hotel plutitor de 5 stele, care este „compus”, de fapt, dintr-o construcție centrală – hotelul plutitor propriu-zis și șase alte locuințe plutitoare. O minune chiar și pentru ceea ce înseamnă Dubaiul astăzi, cu toată constelația lui de minuni

Sea Palace Floating Resort
Foto: seagateshipyard.com

Proiectul realizat de compania Seagate Shipyard, care are o valoare totală de 164 milioane de dolari, este gata în proporție de 65%, una dintre cele șase case – Neptune – fiind deja gata și scoasă la vânzare pentru 5,5 milioane de dolari.

Case plutitoare, gata să se transforme în iahturi

Casele sunt proiectate să se miște în siguranță pe apele mării, dintr-un loc în altul, oferindu-le proprietarilor bucuria de a savura coastele Emiratelor din propriul dormitor. Întreaga locuință primește energie solară, fiind dotat cu un echipament de filtrare a aerului. Fiecare casă are o suprafață de 900 mp, având două etaje, numeroase balcoane, o piscină exterioară, patru dormitoare, bucătărie și living. Construcțiile nu funcționează neapărat în postura de case plutitoare ci se pot transforma în iahturi care pot fi manevrate oriunde dorește proprietarul.

Interioarele sunt opulente, cu spații deschise, designul lor fiind realizat de către compania Aston Martin. Casele sunt compatibile cu cele mai noi standarde de siguranță, dispunând și de un sistem de reciclare a gunoaielor.

Citește și: 7 locuințe moderne, cu arhitecturi de invidiat

Citește și despre

Copenhill, un deal ecologic cocoțat pe o centrală termică din Copenhaga

Better Man

7 locuințe moderne, cu arhitecturi de invidiat

Better Man

Lean On

Better Man

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token