Better Magazine
Travel Better

Fii regele cavernelor, la Kelebek Special Cave Hotel din Cappadocia!

Bine ai venit în Cappadocia, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Turciei, în traducere liberă – „regatul cailor frumoși”. Dacă tot ai ajuns aici, reține două lucruri: primul – să te plimbi cu balonul cu aer cald. Al doilea – să te cazezi într-o peșteră. Aici vorbim despre peșteri.

Cocoțat deasupra spectaculosului sat Göreme, Kelebek Special Cave Hotel oferă priveliști superbe asupra acestuia și a văilor și munților din jurul lui. 35 de camere dichisite, aranjate și (unele) săpate direct în stâncă, îți garantează o experiență de 5 stele, dispunând de personalul și de facilitățile pe care și le-ar dori orice turist sau călător.

Deoarece e amplasat în centrul localității Göreme, Kelebek Special Cave este locul perfect pentru cei care doresc să se scalde în lux. Cappadocia e o zonă care trăiește din turism, hoteluri în peșteri sunt multe, calitatea acestora e renumită, dar Kelebek Special Cave este, cu siguranță, unul dintre cele mai bune.

De prisos să menționăm (deși o facem) că hotelul dispune de o saună incredibilă, oferind o gamă variată de masaje făcute de experți și că restaurantul resortului trebuie încercat în mod obligatoriu, pe lângă preparatele specifice locului remarcându-se și vinurile de o calitate excepțională. Piscină pe acoperiș, apusuri de soare de poveste, cel mai bun loc pentru a fotografia baloanele Cappadociei și faptul că există câteva camere care au fost săpate încă din secolul 8 de către primii creștini alungați de persecuțiile romanilor, sunt argumente suficiente pentru a lua în calcul acest hotel de top dacă ai în minte o vacanță în Cappadocia.

Foto: Kelebek Special Cave Hotel

Citește și despre

Elegantissimo

betmag

3 resorturi adults-only în care hainele sunt inutile

Better Man

Las Vegas Cosmopolitan: in the name of Luxury

Better Man

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Please enter an Access Token